Ervaringen

Coaching

Tarieven

Contact

Wie ben ik?


Vitalent Coaching

info@vitalentcoaching.nl

tel. 06 10 67 49 54

maria van melis

ERVARINGEN

Perfectionisme en faalangst hebben me jarenlang beheerst. Door de OCP methodiek ben ik onbewust oude patronen gaan loslaten en nieuwe patronen gaan ontwikkelen. De zoektocht naar mijn “vrije kind” was emotioneel maar heel bijzonder en ik ben ontzettend blij dat ik dat deel in mij weer heb gevonden. Het zorgt ervoor dat ik iedere dag weer sterker in mijn schoenen sta en de dag vol optimisme en enthousiasme kan beginnen.

Angela, coördinator vrijwilligers


De gesprekken met Maria heb ik als prettig en nuttig ervaren. Mijn werk- en privésituatie was helemaal uit balans. Tijdens mijn coachingstraject heb ik geleerd om weer naar mezelf te luisteren, te geloven in mijn eigen kwaliteiten en deze te benutten. Ik voel me nu sterker in mijn beslissingen, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en weer weet wie “ik” nu ben.

Ik zou Maria zeker aanbevelen bij anderen. Zij heeft mij erg geholpen met haar luisterend oor en inlevingsvermogen, daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Simone, secretaresse

Ik zou Maria aan iedereen aanraden als coach! Maria is een heel prettige coach, omdat zij heel goed kan luisteren, veel vertrouwen wekt, enthousiast is en ze geeft je veel nieuwe inzichten/handvatten waar je echt iets mee kunt in je werk/leven.

Jeroen, Financial Controller

Maria van Melis

      info@vitalentcoaching.nl          06 10 67 49 54

Mijn leven was een stroomversnelling waarop ik weinig grip meer leek te hebben. Een uitdagende en verantwoordelijke baan, twee kleine kinderen, veel leuke dingen doen; het was er allemaal. Alleen echt ontspannen en genieten ging haast niet meer, en het energiepeil zakte steeds verder naar beneden. Ook was ik vooral bezig met wat anderen van me verwachtten of wat ik dácht dat ze verwachtten, waardoor ik zelden stilstond bij wat ik zelf eigenlijk wilde. Toen ik met het boek ‘Zeg me dat ik oké ben’, over perfectionisme en bevestigingsdrang, in aanraking kwam, leek dat boek wel over mij te gaan. Ik heb hoe ik dingen deed altijd maar als feit aangenomen, zo ben ik gewoon. Veranderen bleek moeilijk; ook al probeerde ik bewust dingen anders te doen. Nu heb ik geleerd dat dit eigenlijk patronen zijn die vanuit je onderbewuste aangestuurd worden en dat heeft een wereld voor me geopend. Zonder dat ik het bewust doe, maak ik nu na dit traject andere keuzes en gedraag ik me anders waardoor ik me een stuk beter voel en dichter bij mezelf blijf. Daardoor heb ik meer zelfvertrouwen en meer energie. Anderen merken het ook aan me. En dat zonder dat ik bewust dingen anders doe! Ik ben heel enthousiast over deze coaching methode en raad die iedereen aan die ook meer terug wil komen bij zijn/haar gevoel en meer in balans wil gaan leven waardoor keuzes veel gemakkelijker zijn. Met meer genieten en meer kwaliteit als resultaat!


Linda, Teamleider Communicatie